Maratonin kirous

Jostain syystä yli 30 kilometrin juoksumatkat ovat kohdallani kirottuja. Kärsin lievästä yskästä joidenkin harjoituslenkkien jälkeen, ja köhiminen yhdistettynä koleaan säähän esti lopulta elämäni ensimmäisen maratonin toteutumisen. Terveys ennen kaikkea.

Mikä olisi seuraava mahdollisuuteni yrittää saada edes yksi maraton juostua?

Vapaapäivinä olen nauttinut ystävien tapaamisesta niin Helsingin keskustassa kuin Tampereen Sky Barissa. Poikaystävä on myös viikonloppuisin saanut vaihtelua ruokavalioonsa esimerkiksi kotona tehdyistä karjalanpiirakoista (käsittämättömän helppoja loihtia ruokakaapin perusaineksista) ja kasleripihveistä ja tulisista kanakeitoista ja mutakakusta ja raparperi-lihapadasta (yllättävän herkullista) ja raparperi-marenkipiiraasta, ja olemme tuttuun tapaan vierailleet myös testaamassa kotikaupungin ravintoloita.

Ennen juhannuksen sukulointireissua kiipeämme Everestille. Tosin virtuaalisesti. Tällainen mahdollisuus tarjoutuu keskellä pääkaupunkia, ja tottahan se täytyy testata. Wow, poikaystävä, joka suostuu tuosta vain maailman korkeimman huipun valloitusreissulle! (Ja tyttöystävä, joka suostuu samoin tein kokeilemaan virtuaalipeliä: win-win!)

Olipa tylsä päivitys. Noh, mehut menevät töissä ja se on jees. Lukekaa lehtiä.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *