Kuka tämä nainen on?

Liian rankka neideille, vai onko? Ja kuka on neiti? En tunnusta olevani, ainakaan heti kättelyssä.

Sen sijaan tunnustan olevani toimittaja, viestinnän alan ammattilainen ja maailmanmatkaaja. Hyväkuntoinen 30+- nainen. Aina innostunut uusista tavoista tutkia ja nähdä ympäröivää miljöötä. Valmis laittamaan itsensä, pääkoppansa sekä kroppansa, alttiiksi. Tähtäimessä kiinnostava tarina.

Seikkailu ei lopu koskaan!

Ammattikirjoittaja. Töissään idearikas, monipuolinen, aikaansaava ja luovasti hullu. Taustalla vuosia toimittajan töitä sekä muita viestinnän ja media-alan tehtäviä kaupunkilehdistä MTV:lle ja jopa Namibian Broadcasting Corporationille. Juuri nyt paikallislehtitoimittajana Alma Medialla sekä aktiivisena ihmisenä puuhaamassa sivussa muita mediaprojekteja, kuten Seikkailijattaria ja suunnitelmissa myös viimein oma dokumenttielokuva.

Töissä parasta on tuoda näkyväksi yhteiskunnallisesti merkittäviä ilmiöitä, purkaa niitä ja antaa ihmisille ääni, mahdollisuus vaikuttaa.

Tuore yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistolta. Hain jokunen vuosi sitten journalistiikan maisteriohjelmaan, jonne pääsy on ollut yksi unelmistani. Se täyttyi ja valmistuin kesällä kiitettävin arvioin ja kiitettävällä gradulla. Työtä vaadittiin, mutta olen matkaan ja lopputulokseen yhä tyytyväinen.

Elämäntapaseikkailija. Ikävöi aina vuoristoseutuja, kaukaisia maita ja itsensä ylittämistä. Mukavuusrajansa kannattaa ylittää, jotta ymmärtäisi maailmaa paremmin. Erityisesti on ollut mahtavaa tavata niin monia hienoja ihmisiä reissuilla ja tehdä töitäkin monen kanssa. Minulle syvempi tutustuminen rajalliseen määrään kohteita on tärkeämpää kuin kymmeneen tutustuminen turistikuplassa, mutta välillä osaan kyllä rentoutuakin.

Himokuntoilija. Rakastaa pystyvyyden, kestävyyden ja ketteryyden tunnetta. Cooper-tulos ollut viitisen vuotta sitten intissä lähes 2600 m.

Superonnellinen avovaimo. Rakkauden puolella olen löytänyt sen, mitä etsin.  Hyvä ja syvä parisuhde on aina väikkynyt toivelistalla ja viimein se päivä koitti, kun löysin oikeanlaisen ihmisen rinnalleni. Vaikka menen, haluan aina ja ikuisesti palata takaisin.

 

Tavoitteena ymmärtää maailmaa ja olla parempi ihminen.

Yksi vastaus artikkeliin ”Kuka tämä nainen on?

  1. Kiintoisa valinta lähteä armeijaan lähes kolmikymppisenä. Laiska kun olen en etsi blogia, vaan sen sijaan kysyn: oliko raskasta aikuisella iällä?

    Ihan mielenkiinnosta, oletko laittanut ikinä miettinyt että laittaisit paperit sisään päästäksesi rauhanturvatehtäviin? Kysyn, koska mainittu skene on itselleni jossain määrin tuttu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *